Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 08 Juli 2008 WhoZnext teams volop aan de gang

Een dag naar een te gek skatepark in Amsterdam, een wedstrijd boerengolf in Haringhuizen, een karaoke avond in Tuitjenhorn en een zeskamp in de Wieringermeer. Dat zijn verschillende activiteiten waar de WhoZnext teams uit de regio Schagen zich mee bezig houden. Nu de teams ook de laatste workshop hebben gevolgd zijn zij geheel in staat leuke, sportieve en uitdagende activiteiten te organiseren. Voor jongeren door jongeren dus.

Donderdag 19 juni hebben de vier WhoZnext teams uit de regio: Newtown uit Niedorp, de Haringhutters uit Haringhuizen, TZN van de volleybalvereniging de Boemel uit Tuitjenhorn en de JAR uit Wieringermeer hun derde en tevens laatste workshop PR & communicatie van whoZnext gevolgd en prima afgerond. De meest prachtige posters en websites zijn door de teams zelf gemaakt, aan kennis en inzet zeker geen gebrek.

Al eerder hebben de teams enthousiast aan de startbijeenkomst en de workshop begroting & sponsoring deelgenomen en in combinatie met de laatste workshop en de eigen kennis, vaardigheden en ervaringen moeten de drie te organiseren activiteiten per team voor grote successen zorgen.

Zo heeft Newtown uit Niedorp al een fantastische ‘skateday’ gehouden in een groot park in Amsterdam. Met een grote bus vol jongeren zijn zij hierop afgestapt en er zullen zeker nog wat skateday’s volgen. De Haringhutters, ook bekend van de baggerdag, hebben een ‘goude oude’ activiteit georganiseerd, het boerengolf. Ook dit was een zeer geslaagde, zonnige en gezellige dag waar veel mensen op af kwamen. Ook van de Haringhutters kunnen we nog veel verwachten. De volleybalvereniging de Boemel uit Tuitjenhorn gaat in het begin van het volleybalseizoen een spetterende karaoke avond verzorgen op de club. Dit om het seizoen gezellig te starten en wellicht nieuwe mensen naar de club te krijgen. Als laatste maar zeker niet als minste zijn ook de JAR uit Wieringermeer erg actief bezig als WhoZnext team. Zij zullen als afsluiting van de zomervakantie een zeskamp voor jongeren organiseren. Hier gaan we snel meer over horen!

Kortom: leuke, sportieve, uitdagende, gezellige activiteiten georganiseerd door jongeren van WhoZnext voor jongeren. Wie weten nu beter wat jongeren leuk vinden dan de jongeren zelf? (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna