Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 14 Juli 2008 Win een dagje Tall Ships` Race Den Helder

Den Helder is van 20 tot 23 augustus de verzamelplaats van meer dan 70 tall ships. Als u meedoet aan de onderstaande prijsvraag maakt u kans op de een dagje Tall Ships' Race Den Helder.

Het maritieme festival is vergelijkbaar met de andere Sail-evenementen in Nederland. De zeilschepen meren af aan de kaden van het Helderse Nieuwediep, de Koopvaardersbinnenhaven en in het Natte Dok van de Oude Rijkswerf Willemsoord. Naast de majestueuze drie- en viermasters zullen ook gaffelschoeners, barken, yawls en briks present zijn.

De armada loopt Den Helder binnen op woensdagmorgen 20 augustus met aan boord 1500 trainees. Het vertrek valt op zaterdag 23 augustus met een imposante Parade of Sail op het Marsdiep.

In de dagen daarvoor is het vier dagen spetterend feest met onder andere een drakenbootfestival, diverse optredens en vuurwerk langs de kaden en in de binnenstad van Den Helder. De provincie Noord-Holland is sponsor van de Tall Ships' Races.

Arrangement

Wilt u genieten van een speciaal arrangement op 20, 21, 22 of 23 augustus? Bezoek dan www.noord-holland.nl en doe mee! (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna