Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 06 Oktober 2008 Thema middag Kamperen met een handicap, 11 oktober

Het Gehandicapten Platform Zijpe organiseert op 11 oktober 2008 van 14.00-16.00 uur een thema middag, Kamperen met een handicap. Wij nodigen u uit deze middag met ons mee te maken op Camping Tempelhof Westerweg 2, Callantsoog.

Een promotiebus van het Versterking Clienten Positie staat gereed om u te informeren door middel van een film en dia's. Ook rolstoelgebruikers laten zien hoe ze zich zelfstandig weten te redden bij o.a., het toilet bezoek, douchen, winkel en restaurant bezoek. Er wordt ook vertoond waar men tegen aan loopt om het strand te bereiken. Tevens kunt u ondervinden hoe het is om u zelf per rolstoel te moeten verplaatsen.

Aan de directie van Camping Tempelhof zal, om 15.30 uur, door het Gehandicapten Platform Zijpe een rolstoel vriendelijke Welkom sticker worden aangeboden. Deze camping voldoet in onze ogen hieraan.

U mag dit evenement niet missen daar het een zeer aanmoedigende uitwerking zal hebben voor alle mensen die zich zo lang mogelijk zelfstandig willen en kunnen verplaatsen en daardoor ook graag eens een camping of de zee willen bezoeken.

Voor inlichtingen kunt u terecht bij het Gehandicapten Platform Zijpe, p.a. Mevr. H. Stallinga, C. de Leeuwstraat 30 1756 TD 't Zand. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna