Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 21 juli 2010 Karavaan reist naar Schagen op 22, 23, 24 en 25 juli 2010

Van 3 t/m 25 juli 2010 reist het theaterfestival Karavaan met 16 locatietheatervoorstellingen, 18 straattheateracts en 9 theatermakers van het Karavaanlab over de 126 kilometerlange Westfriese Omringdijk.

Karavaan is zaterdag 3 juli haar tocht over de dijk begonnen met straattheater in Hoogkarspel. De route vervolgt zich langs Enkhuizen, Nibbixwoud, Heerhugowaard, Castricum, Bovenkarspel, Wieringerwaard en Warmenhuizen. Het festivalhart strijkt vier dagen lang met straat- n locatietheater neer in Hoorn, Alkmaar en Schagen. Op donderdagavond 8 juli opent Karavaan op de Westerdijk in Hoorn met het Groot Karavaan Blaasorkest.

Straattheaterdag in Schagen op vrijdag 23 juli

Straten en pleinen vullen zich tijdens Karavaan met geuren, kleuren en muziek. Karavaan brengt de allerbeste (inter-)nationale straattheateracts op 23 juli 2010 naar de Markt in Schagen. Van een kijkje in de macabere keuken van stichting DaaD tot de intieme ontmoeting onder de metershoge rode jurk van Victorine Pasman. Geniet van de fototentoonstelling de Westfriese Kermisborrel van Eddy Bosland die meereist met het straattheater. Voor de lekkere trek is Klaas Schaft er weer met zijn Karavaanijsbus. Laat je samen met je familie en vrienden verassen en kom kijken!

Van 14.00 19.00 uur zullen de volgende acts in Schagen te zien zijn:

Kinderpersbureau

Wordt een echte journalist in het kinderpersbureau van Karavaan i.s.m. Probiblio. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Zin in meer?

Reizend theaterfestival Karavaan brengt locatievoorstellingen op plekken aan de dijk die alle zintuigen prikkelen. Laat je meevoeren naar de polder in Ursem en geniet van Een Paard door Mijzen2010. Schuif in het weidse landschap aan tafel bij de Ronde Tafel van de PeerGrouP. Of bouw mee op een stuk bouwgrond in Zwaag met het Gezelschap in Verkassen II. Kom kijken in polders, op pleinen en onder pannendeksels.

Het complete programma is te vinden op www.karavaan.nl. Kaarten voor de locatievoorstellingen zijn te koop op de website en bij de Karavaankassa die meereist met het straattheater. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna