Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 04 augustus 2010 Ku(n)stplaats Callantsoog presenteert Oog op Kunst - Méér dan een kunstmanifestatie op 15 augustus 2010

Op 15 augustus 2010 wordt de KUSTPLAATS Callantsoog een inspirerende KUNSTPLAATS tijdens Oog op Kunst in Callantsoog. Tijdens Oog Op Kunst presenteren kunstenaars uit allerlei verschillende disciplines hun kunst op het Dorpsplein in de ku(n)stplaats Callantsoog.

Bezoekers kunnen hun oog laten vallen op onder andere schilderkunst, beeldende kunst, sieraden, mode, bloemkunst etc. Daarnaast zullen er op een podium verschillende optredens en presentaties plaatsvinden, waaronder dansdemonstraties, muziekoptredens en straattheater. Bezoekers kunnen ook in het oog springen door deel te nemen aan n van de diverse workshops die op het Dorpsplein in Callantsoog plaatsvinden, zoals een keramiekworkshop en een fotografieworkshop.

Oog op Kunst is breder dan reguliere kunstmarkten, zo zullen bezoekers ook dingen tegenkomen die niet direct met kunst geassocieerd worden. De voorwaarde van het werk dat getoond zal worden is dat hetgeen de bezoekers aan zullen treffen, de zintuigen prikkelt en stimuleert. Denkt u bijvoorbeeld aan: mode, kookkunst, meubelkunst, grime etc. etc.

Oog op Kunst vindt plaats van 11:00 tot 17:00 uur op het dorpsplein van Callantsoog. Ondernemers grenzend aan het plein zullen diverse kunstvormen tonen. De organisatie ligt in handen van Stien Strampel, Francien Vos en Stichting Innovatief Zijpe.

Deelnemen aan Oog op Kunst

Een groot deel van de deelnemers aan Oog Op Kunst in Callantsoog is bekend, maar mocht u het idee hebben dat u een plekje verdient op het plein of het podium van Callantsoog, stuur een mail met een omschrijving van uw werk en indien van toepassing enig beeldmateriaal naar . De organisatie zal naar aanleiding van de aanmeldingen kijken welke mensen in aanmerking komen om deel te nemen aan Oog op Kunst in Callantsoog.

Wie is het beste / leukste / mooiste levende standbeeld van Callantsoog?!?

Wij zoeken nog kinderen en volwassenen die deel willen nemen aan: Levend standbeeld. Bent u, of kent u iemand die altijd al eens in de huid wil kruipen van een levend standbeeld, of wil ervaren hoe het voelt om net als de Visserman te staan op het plein van Callantsoog en tal van mensen te zien passeren? Men kan zich opgeven voor: wie is het beste/leukste/mooiste levende standbeeld van Callantsoog?!? door te mailen naar: of te bellen naar 06 22191144 (Jolijn van Dijk). Iedereen mag meedoen, de voorwaarde is wel dat je jezelf omtovert in een bekende verschijning, sprookjesfiguur, dier, artiest etc.! Er wordt aan het einde van de dag een winnaar bekendgemaakt, die met een mooie prijs naar huis gaat.

Oog op Kunst is geen commercieel project maar wordt georganiseerd met als doel Callantsoog en kunst, in de breedste zin van het woord, onder de aandacht te brengen. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna