Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 24 maart 2011 Comité Open Monumentendag Zijpe zoekt vrijwilligers voor Open Monumentendag

Op 10 en 11 september 2011 vindt plaats voor de 25e keer de Open Monumentendag. De Open Monumentendag is een jaarlijks terugkerend evenement, waarop duizenden monumenten in Nederland gratis toegankelijk zijn voor publiek.

Ieder jaar is er een landelijk thema verbonden aan de Open Monumentendag. In 2010 was het thema 'De smaak van de 19e eeuw'. Deze 25e Open Monumentendag, die in het teken van herbestemming zal staan, heeft als titel 'Nieuw gebruik - Oud gebouw' gekregen.

De Open Monumentendag wordt georganiseerd door de Stichting Open Monumentendag in samenwerking met de gemeenten. Iedere gemeente heeft een eigen comité om met lokale expertise een mooi programma te kunnen samenstellen.

Voor het comité van de Gemeente Zijpe zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen met de organisatie van de Open Monumentendag 2011. Het comité zal eenmaal per maand op vrijdagochtend bij elkaar komen. De eerste vergadering vindt plaats op vrijdag 8 april 2011 in het gemeentehuis te Schagerbrug.

Als u interesse heeft om een paar uur per maand te besteden aan de organisatie van de Open Monumentendag, dan kunt u zich aanmelden vóór 4 april 2011.

Voor uw aanmelding of nadere informatie kunt u terecht bij het comité Open Monumentendag gemeente Zijpe, mevrouw Eveline Oostendorp, tel. 0224-574182 (di/vr 09.00-17.00 uur) (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna