Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 08 december 2011 Sporten voor ex-hartpatiënten Den Helder en omstreken

De ex-hartpatiëntenvereniging uit Den Helder en omstreken organiseert elke vrijdagavond van 19.30 tot 20.30 uur een uur sport en bewegen in sporthal de Draaikolk in Den Helder. Tijdens dit sportuur komen verschillende sporten aan bod: loopoefeningen, badminton of volleybal. De groep bestaat uit zowel mannen als vrouwen. Het is ook mogelijk het sport en bewegen te combineren met zwemmen in De Schots in Den Helder.

Werken aan zelfvertrouwen en conditie

Het doel van de ex-hartpatiëntenvereniging is om op verantwoorde wijze sport en bewegen aan te bieden en de conditie en het zelfvertrouwen gunstig te beïnvloeden. Tijdens het sport en bewegen worden er verschillende sport- en spelvormen gedaan. Zo is het bij het zwemmen mogelijk om deel te nemen aan aquafitness, jogging en vrij zwemmen.

Alle lessen in de sportzaal en in het zwembad staan onder leiding van kaderleden die door de 'Hart en Vaatgroep' zijn opgeleid. Het motto van de ex-hartpatiëntenvereniging luidt: 'Alles mag maar niets moet!' Waar kunt u terecht?

De locatie voor de activiteit sport en bewegen is Sport & jeugdcentrum 'De Draaikolk', Dollardlaan 202, 1784 BJ Den Helder.

De locatie voor het zwemmen is zwembad de Schots, Het Nieuwland 2, Den Helder.

Op maandag en dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur.

Meer informatie

Voor informatie over sport, bewegen en zwemmen kunt u contact opnemen met mevrouw A. Makkes, tel. (06) 55 89 82 73. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna