Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 14 mei 2012 2e editie Schager Wijklopen van start op 24 mei 2012

De Schager Wijklopen zijn terug. Vorig jaar behaalde het sportevenement zo'n honderd deelnemers per avond. Daarom is besloten hier een traditie van te maken.

In mei en juni worden wederom op vijf donderdagavonden weer de recreatieloop georganiseerd. 24 mei 2012 is de eerste loop, met als startpunt de atletiekbaan van TAS '82. Burgemeester Gerrit Westerink geeft het startschot dit keer. Vanaf daar gaan de deelnemers de wijk Muggenburg in.

Deelnemers kunnen rondjes van 2,5 km lopen in de vijf wijken: Muggenburg, Centrum, Waldervaart, Hoep Noord- en Zuid en Groeneweg. De inschrijving is vanaf 18.30 uur en het startschot klinkt om 19.30 uur. Het doel van deze wijkenlopen is om de saamhorigheid in de wijk te vergroten en daarnaast is het gezond om lekker te bewegen. De deelnemende kinderen ontvangen een aardigheidje. Het hoeft niet altijd 'hardlopend' te zijn, even wandelen mag ook. Meedoen is belangrijker dan winnen! Kinderen t/m groep 8 betalen niets. Kinderen vanaf het voortgezet onderwijs en volwassenen betalen € 2,50 per los kaartje of kunnen aan het begin, 24 mei, een stempelkaart kopen voor de vijf avonden en betalen daarvoor € 10,00.

Voor allen die na vijf donderdagen de stempelkaart vol inleveren is er een mooie herinnering. Voor de eerste twee jongens en de eerste twee meisjes is er elke week een medaille.

Meer informatie vindt u op de website van atletiekvereniging TAS, via www.tas82.nl (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna