Cultuur, Sport & Recreatie: 22 januari 2013 Activiteiten Nationale Voorleesdagen van 23 januari 2013 t/m 2 februari 2013 bij KopGroep Bibliotheken

De Nationale Voorleesdagen zijn van 23 januari 2013 t/m 2 februari 2013. Bij KopGroep Bibliotheken staan diverse activiteiten op het programma!

Er rijdt een voorleescamper langs peuterspeelzalen en kinderdagverblijven in de Noordkop. Speciaal ingericht rond het bekroonde boek Nog 100 nachtjes slapen.

Nationale Voorleesdagen 2013

In Den Helder lezen raadsleden voor aan peuters. En in de bibliotheken start een bijzonder voorleesproject waarbij kinderen een voorleesdiploma kunnen verdienen!

Ook is er een presentatie over het belang van voorlezen. Dat doen we in samenwerking met boekhandel Plukker uit Schagen. En in diverse vestigingen wordt een workshop over babygebaren gegeven.

Uit het enorme aanbod van prentenboeken maakt een jury van jeugdbibliothecarissen ieder jaar een selectie: de Prentenboek TopTien. Met dit jaar als winnaar: Nog 100 nachtjes slapen van Milja Praagman. Maar de lijst kent nog negen voorleestoppers... (Bron: KopGroep Bibliotheken)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna