Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 19 februari 2013 Cursus 'Fit - het hele jaar door' in Tuitjenhorn

De Noordkop Volwasseneneducatie Tuitjenhorn organiseert de cursus 'Fit - het hele jaar door'.

Een uurtje in de week werken aan uw conditie: eenvoudige stappen en bewegingen op leuke muziek, zonder springen of rennen. De docent houdt rekening met ieders mogelijkheden en/of beperkingen. De lessen zijn daarom voor iedereen te volgen.

Tijd: 19.00- 20.00 uur. De kosten zijn € 4,- per keer. U kunt tussentijds instromen maar het is niet mogelijk om per keer te betalen, de lessenreeks is tot en met 19 juni 2013) Een proefles meedoen is altijd mogelijk.

Wilt u meer weten over deze bepaalde cursus of wilt u zich opgeven? Dat kan via of via (0226) 391 450. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna