Cultuur, Sport & Recreatie: 04 maart 2013 Laatste Ecomare zomerkamp

Met de koude wind van de afgelopen week lijkt de zomer ver weg. Maar bij Ecomare zijn de voorbereidingen voor de zomerkampen al in volle gang. Al jaren worden twee zomerkampen georganiseerd: eentje voor kinderen van 8 t/m 11 jaar en eentje voor jongeren van 12 t/m 15 jaar. Ondanks het succes, is het dit jaar de laatste keer dat Ecomare het organiseert. Dus hou je van de natuur en buiten zijn, dan moet je deze laatste kans voor een ideale zomerbesteding niet laten lopen.

Super

Een kamp van Ecomare staat garant voor avontuur, gezelligheid en activiteit. Er wordt veel gefietst, gezwommen, ontdekt in de natuur, gesport en gespeeld. Bij Ecomare mogen de kinderen zelfs achter de schermen van de zeehondenopvang komen.

Er wordt geslapen in een groepsverblijf in het bos, met Schotse Hooglanders als buren. Het kamp voor kinderen van 8 t/m 11 jaar is van maandag 22 t/m vrijdag 26 juli 2013 en voor jongeren van 12 t/m 15 jaar van maandag 29 juli 2013 t/m vrijdag 2 augustus 2013.

Meer weten? Kijk op www.ecomare.nl (Bron: EcoMare)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna