Cultuur, Sport & Recreatie: 14 maart 2013 Speelotheek van het jaar 2012: 't Stokpaardje uit Den Helder

En weer viel Den Helder in de prijzen: afgelopen zaterdag ontving Speelotheek 't Stokpaardje tijdens de landelijke Speelothekendag in Apeldoorn de titel 'Speelotheek van het Jaar 2012'.

Wethouder Wiltrude Turnhout is enorm blij voor alle medewerkers van 't Stokpaardje: "Wat een kroon op het vrijwilligerswerk is dit. Het is zo'n stimulans voor iedereen die hier zijn/haar vrije tijd in steekt."

Vorig jaar al ontving het bestuur van de Stichting Speelotheken de 'Meer dan handen award' in het kader van het Europees jaar van het vrijwilligerswerk uit handen van wethouder Turnhout.

De verkiezing stond in het teken van Kinderrechten, want dat is spelen namelijk: een van de Kinderrechten. Aan dit thema heeft de speelotheek het hele jaar aandacht geschonken met diverse activiteiten. Denk aan een spellenmiddag in de Week van de Speelotheek en Burendag. De Vereniging van Speelotheken Nederland (VSN) organiseerde de verkiezing. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna