Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 14 maart 2013 Speelotheek van het jaar 2012: 't Stokpaardje uit Den Helder

En weer viel Den Helder in de prijzen: afgelopen zaterdag ontving Speelotheek 't Stokpaardje tijdens de landelijke Speelothekendag in Apeldoorn de titel 'Speelotheek van het Jaar 2012'.

Wethouder Wiltrude Turnhout is enorm blij voor alle medewerkers van 't Stokpaardje: "Wat een kroon op het vrijwilligerswerk is dit. Het is zo'n stimulans voor iedereen die hier zijn/haar vrije tijd in steekt."

Vorig jaar al ontving het bestuur van de Stichting Speelotheken de 'Meer dan handen award' in het kader van het Europees jaar van het vrijwilligerswerk uit handen van wethouder Turnhout.

De verkiezing stond in het teken van Kinderrechten, want dat is spelen namelijk: een van de Kinderrechten. Aan dit thema heeft de speelotheek het hele jaar aandacht geschonken met diverse activiteiten. Denk aan een spellenmiddag in de Week van de Speelotheek en Burendag. De Vereniging van Speelotheken Nederland (VSN) organiseerde de verkiezing. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna