Cultuur, Sport & Recreatie: 26 maart 2013 Leescafé bibliotheek Schagen

Lekker even loungen met de nieuwste tijdschriften en alle actuele kranten? In de recent geopende bibliotheek in Cultuurhuis Markt 18 is een Leescafé gevestigd.

Met schitterend uitzicht over de Markt kunnen bibliotheekbezoekers aan een tafeltje in de serre of aan de ruime leestafel ongestoord kranten en tijdschriften lezen onder het genot van een kopje koffie, thee of flesje frisdrank. Ook kan er een broodje of stuk taart besteld worden.

Het Leescafé heeft net als de bibliotheek ruime openingstijden: van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Het café wordt door de bibliotheek geëxploiteerd met hulp van personeel van Noorderkwartier en De Koeienhemel. Iedereen kan er terecht, men hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

De bibliotheek en het Leescafé zijn gevestigd in Cultuurhuis Markt 18, Torenstraat 1A in Schagen. (Bron: KopGroep Bibliotheken)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
d site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna