Cultuur, Sport & Recreatie: 29 maart 2013 Toeristische informatie Kop van Noord-Holland op Willemsoord (Den Helder)

Namens de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon en Schagen

De Kop van Noord-Holland (met uitzondering van Texel) zit tijdelijk zonder VVV.

De gemeenten Hollands Kroon, Schagen en Den Helder willen bezoekers aan de regio natuurlijk op een goede manier van informatie blijven voorzien. Samen met ondernemers in de toeristische sector willen zij nu werken aan een plan voor de komende maanden.

Bezoekers en inwoners van Den Helder en omgeving kunnen voor informatie over routes, evenementen en overnachtingsmogelijkheden voorlopig wel terecht bij het algemene informatiepunt op Willemsoord in Den Helder en natuurlijk bij de recepties van de meeste recreatiebedrijven in het gehele gebied

Na overleg met de curator wordt duidelijk of ook op andere locaties in de Kop van Noord-Holland informatiepunten voor bezoekers komen of geopend kunnen blijven.

Informatiepunt Willemsoord

Informatiepunt Willemsoord is gevestigd in het Pomphuis, gebouw 47. Dit is het hoge gebouw meteen naast de hoofdingang. Wanneer u vragen heeft, kunt u ook contact opnemen via 0223-616100 of een bericht sturen naar .

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna