Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 10 april 2013 Bloemendagen Anna Paulowna één week uitgesteld - nu van 4 tot en met 8 mei 2013

De Bloemendagen in Anna Paulowna zijn één week uitgesteld. De nieuwe datum is van zaterdag 4 tot en met woensdag 8 mei 2013. Deze beslissing heeft het bestuur van de Bloemendagen vanmiddag noodgedwongen moeten nemen.

"De natuur laat ons in de steek", laat voorzitter Ted Kloosterman weten. "De bloembollenvelden hebben nog nauwelijks kleur terwijl we over twee weken de hyacinten al zouden moeten uitgeven aan de deelnemers die een mozaïek maken. Dit gaat echt niet lukken. Om bloemen ergens anders vandaan te halen is voor ons geen optie. Naast dat het een enorme logistieke operatie is en hoge kosten met zich meebrengt zijn de Bloemendagen een promotie van ons gebied en als er dan geen velden in bloei staan, doet het onze naam geen eer aan."

Deze beslissing is niet eenvoudig, maar weloverwogen genomen. "Wij zijn ons er van bewust dat deze verschuiving niet alleen voor de organisatie lastig is, maar ook voor iedereen die er op één of andere manier bij betrokken is. Wij hopen dat onze 60e verjaardag evengoed groots gevierd kan worden en dat we de bezoekers kunnen trakteren op prachtige mozaïeken en kleurrijke bloembollenvelden."

Informatie voor deelnemers en randactiviteiten

Deelnemers

Heeft u zich inmiddels aangemeld om een mozaïek of iets anders te maken dan krijgt u van ons een e-mail met informatie. Door deze mail te beantwoorden kunt u uw deelname bevestigen of uw deelname intrekken. Een reactie op deze mail is noodzakelijk. Mocht u besluiten iets anders te maken: kleiner of grotere mozaïek of andere afbeelding waardoor u minder of juist meer of andere kleuren nodig heeft, dan is het de bedoeling dat u uw oude deelname intrekt en u zich opnieuw opgeeft. Nieuwe aanmeldingen kunt u doorgeven via de website (www.bloemendagen.nl)

Randactiviteiten

Heeft u zich aangemeld met een randactiviteit dan nemen we contact met u op via de e-mail. Hierin staat meer informatie. Nieuwe randactiviteiten geeft u op via .

LET OP

Heeft u bij de gemeente Hollands Kroon een vergunning aangevraagd? Vergeet dan niet contact op te nemen met de gemeente, tel. 088-321 5000.

Vrijwilligers

Omdat de Stichting Bloemendagen alleen uit vrijwilligers bestaat en de werkzaamheden verrichten naast hun dagelijkse werk, vragen wij u met onduidelijkheden eerst onze website te raadplegen. Mocht u dan nog vragen hebben, mailt u ze naar . Onze secretaris zorgt ervoor dat uw vraag bij de juiste persoon terecht komt.

Wij vragen op uw begrip dat een reactie van onze kant misschien wat langer kan duren, maar we doen er alles aan om uw vragen te beantwoorden. (bron: Bloemendagen Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna