Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 15 april 2013 Gemeente reikt 5 Oranje Strikken uit!

Burgemeester en wethouders hebben besloten welke organisaties het Oranje Strik logo mogen voeren voor hun feestelijke activiteit op 30 april 2013.

De Oranje Strikken gaan naar:

De initiatiefnemers zijn inmiddels geïnformeerd en uitgenodigd voor de overhandiging van de oorkonde door burgemeester J.R.A. Nawijn.

Wat houdt een oranje strik in?

Het Nationaal Comité Inhuldiging heeft gemeenten de gelegenheid geboden om de meest bijzondere initiatieven, in het kader van de Inhuldiging van Koning Willem-Alexander, te belonen met een Oranje strik. De gemeenten zijn gevraagd om elk maximaal vijf bijzondere lokale initiatieven te belonen. De Oranje Strik geldt als officiële erkenning voor feestelijke activiteiten op 30 april 2013.

Om in aanmerking te kunnen komen voor een oranje strik heeft de gemeente verenigingen/initiatiefnemers opgeroepen hun activiteit bij ons aan te melden.

Aanmelden kon tot 8 april 2013.

Het toekennen van de Oranje Strik betekent dat de betreffende organisatie het logo mag gebruiken bij de eigen festiviteiten, zoals bij de bekendmaking van activiteiten via een programmaboekje, poster of website. Daarnaast worden de winnaars met hun activiteit vermeld op de website www.mijndroomvooronsland.nl (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna