Cultuur, Sport & Recreatie: 24 april 2013 'Kleur voor de Deur' in volle bloei in Hollands Kroon

Inwoners en bezoekers van Hollands Kroon kan het inmiddels niet zijn ontgaan. In de hele gemeente staan op dit moment, langs toegangswegen en in dorpskernen, kleurrijke bloembollen te bloeien. Het resultaat van het initiatief 'Kleur voor de Deur' van Holland Citiflower.

Het bedrijf Holland Citiflower heeft dit initiatief ontwikkeld en samen met tal van lokale ondernemers uitgevoerd. De ondernemers die het project mee financieren staan vermeld met naam en logo op kleurrijke bordjes in deze bloemenzee.

Wethouder Lia Franken is blij met dit kleurrijke initiatief: “We willen dat iedereen met veel plezier werkt, woont en leeft in Hollands Kroon. Deze bloeiende bloembollen langs de verschillende wegen dragen daar zeker aan bij”.

De komende 5 jaar wordt gekeken of nog meer locaties binnen de dorpen kunnen worden opgefleurd met dit streekproduct.

Foto's van 'Kleur voor de Deur' vindt u op onze Facebookpagina: www.facebook.com/hollandskroon (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna