Cultuur, Sport & Recreatie: 06 juni 2013 Ook dit jaar vaarvakantie voor cliënten van Woonzorggroep Samen

Ook in 2013 organiseert Woonzorggroep Samen voor de achtste keer een vaarvakantie voor haar cliënten. Van 16 tot en met 21 juni 2013 en van 23 tot en met 28 juni 2013 vaart het luxe ingerichte vakantie-hospitaalschip 'Prins Willem Alexander' door Nederland.

De vaarvakantie wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Samen Vrienden.

Onvergetelijke vakantie

De vaarvakantie start in Zaandam. Vanaf daar vaart de 'Prins Willem Alexander' naar Tiel, Venlo, Cuijck, Zutphen, Wijk bij Duurstede en Kampen. Na zes dagen komt het schip weer in Zaandam aan. Woonzorggroep Samen heeft twee vaarweken gepland om zoveel mogelijk cliënten te laten genieten van een heerlijke en onvergetelijke vakantie. Per week gaan er 50 cliënten mee. Zij worden vergezeld door medewerkers van Samen, waaronder een arts, verzorgenden en vele vrijwilligers. De vakantievierders krijgen een uitgebreid programma voorgeschoteld, waar ook verschillende artiesten aan meewerken.

Prins Willem Alexander

Het vakantie-hospitaalschip 'Prins Willen Alexander' is eigendom van de Stichting Varende Recreatie (SVR). Deze werd in 1972 opgericht door de Nationale Ziekenhuisraad, om vaarvakanties te organiseren voor zorgbehoeftige ouderen, gehandicapten en chronisch zieken. Het schip heeft een lengte van bijna 85 meter, is 9,90 meter breed en is uitgerust met alle voorzieningen. Zo zijn alle dekken bereikbaar met een (bedden)lift.

Over Samen Vrienden

Samen Vrienden is in het leven geroepen om de cliënten van Woonzorggroep Samen nét dat beetje extra te geven. Door donaties en sponsoring kan Samen Vrienden allerlei zaken bekostigen voor Woonzorggroep Samen, die niet uit het normale budget betaald kunnen worden. Denk hierbij aan het rijdend houden van een rolstoelbus en sponsoring van de jaarlijkse vaarvakantie van Samen. Kijk voor meer informatie over Samen Vrienden op www.samenvrienden.nl.

Over Woonzorggroep Samen

Woonzorggroep Samen is gevestigd in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. Het centraal bureau is gevestigd in Schagen.

Vanuit twintig locaties: woonzorgcomplexen, zorgcentra en een verpleeghuis leveren wij zorg- en welzijnsdiensten, ook bij cliënten thuis. Woonzorggroep Samen staat voor comfortabel wonen, deskundige zorg en professionele behandeling. Samen met onze 1600 medewerkers en vele vrijwilligers zetten wij ons er elke dag weer voor in om dit waar te maken. Met oog voor kleine dingen én een scala aan activiteiten.

De zorg is en blijft mensenwerk waarbij warmte en persoonlijke aandacht centraal moet staan. Onze cliënten gaan voor die persoonlijke aanpak. Overigens zijn wij er niet alleen voor ouderen. Met onze professionele behandeling en revalidatie richten wij ons op volwassenen van alle leeftijden. Zie voor meer informatie www.woonzorggroepsamen.nl.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna