Cultuur, Sport & Recreatie: 07 juni 2013 Officiële opening Veerburg gaat samen met sporthuldiging

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Op 14 juni 2013 wordt Veerburg na de intensieve verbouwing officieel heropend.

De entree van Veerburg heeft een metamorfose ondergaan en er is een nieuw sportcafé gerealiseerd.

In dit sportcafé zal ook Jongerenvereniging de Ark haar activiteiten gaan organiseren. Judovereniging de Uitkomst is inmiddels ingetrokken in de nieuwe huisvesting. De opening zal worden verzorgd door wethouder Jan Steven van Dijk en Willem van Leeuwen, voorzitter van judovereniging de Uitkomst.

Naast de opening worden deze avond ook de sportkampioenen uit 2012 nog eens in het zonnetje gezet door de wethouder. Dit in samenwerking met het Comité Sporthuldigingen Hollands Kroon. De kampioenen uit 2012 zijn:

Iedereen die belangstelling heeft voor deze avond is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het vernieuwde Veerburg en de huldiging van de kampioenen mee te vieren.

Het programma van de avond is als volgt:

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna