Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 14 juni 2013 Vandaag aanval op Ronde Record (Ronde van Texel)

ronde van texel logo Het snelheidsrecord van de Ronde van Texel staand op 2 uur, 7 minuten en 7 seconden is op dit moment in handen van Herbert Dercksen en Mark Bulkeley. Volgens traditie vinden er in de dagen voorafgaand aan de Ronde om Texel een aantal aanvallen op deze recordtijd plaats.

Extreme omstandigheden

Indien de Ronde om Texel door extreme omstandigheden onverhoopt niet op zaterdag 15 juni 2013 zou kunnnen worden verzeild, dan zal de organisatie alles doen wat binnen haar mogelijkheden ligt om de Ronde te verplaatsen naar zondag 16 juni 2013.

Volledigheidshalve: deelname bij een eventuele verplaatsing naar de zondag is uitsluitend voorbehouden aan diegene die ingeschreven zijn voor deelname aan de 36e Ronde om Texel voor vrijdagavond 14 juni, 23.00 uur.

Zie www.roundtexel.com voor actuele informatie. (bron: Rond van Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna