Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 02 juli 2013 Wijziging beheer sport- en ontmoetingscentrum Veerburg in Anna Paulowna

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Het beheer van sporthal Veerburg gaat vanaf 1 juli 2013 over naar de gemeente Hollands Kroon. Dat betekent dat u voor vragen en reserveringen niet meer terecht kunt bij de heer Dirk Hagendijk, maar het gemeentelijk beheerteam hiervoor moet benaderen.

Contact

Dat kunt u doen via het contactformulier op www.hollandskroon.nl. De beheerders zijn telefonisch te bereiken via het algemene nummer van de gemeente, tel. 088 - 3215000. U kunt dan vragen naar Arjan de Caluwé, Monique Klein of Margret Kunst.

Voor aanvang van het sportseizoen 2013-2014 wordt een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd met de nieuwe beheerders.Het beheerteam is niet meer alle dagen in Veerburg aanwezig. Met gebruikers worden afspraken gemaakt over gebruik en sleutelbeheer. Wel zijn er vaste momenten dat er iemand in het kantoor van de beheerder aanwezig is. Wij informeren alle gebruikers nog over de tijden en dagen die hiervoor vastgesteld worden.

Gesloten

Tot slot melden wij u dat Veerburg gesloten is van 12 juli 2013 tot en met 23 augustus 2013.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna