Cultuur, Sport & Recreatie: 05 juli 2013 Schooterduinpark geopend

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - De naam van het nieuwe park in de Schooten is het Schooterduinpark. Wethouders Pia Bruin en Suzanne Den Dulk en de bedenkers van de nieuwe naam onthulden dit bij de opening van het park. De naam is gekozen uit ruim 100 inzendingen van inwoners.

Ambassadeurs

Leerlingen van groep 7 van de basisscholen de Vlieberg, Schoter Duijn en de Dijk zijn door Suzanne den Dulk officieel benoemd tot ambassadeurs van het Schooterduinpark. Zij houden een oogje in het zeil en steken af en toe de handen uit de mouwen om het park schoon en netjes te houden.

Opening Schooterduinpark

Beplanting

Het park ligt er al prachtig bij, maar het wordt nog mooier. Het bosplantsoen wordt in het najaar aangebracht. Wie groene vingers heeft, weet dat oktober 2013 de beste maand is om nieuwe planten in de grond te zetten. De natuur heeft dan de meeste kansen om goed aan te slaan.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna