Cultuur, Sport & Recreatie: 20 augustus 2013 Jeugdsportproject; Doe mee! Inschrijven van 24 augustus t/m 8 september 2013

Wat is er nu leuker dan sporten uitproberen zonder verdere verplichtingen? Precies! Nog meer sporten proberen! Schrijf je in voor het JeugdSportProject van Sportservice Schagen.

Van 24 augustus 2013 tot en met 8 september 2013 kun je je inschrijven voor het eerste JeugdSportProject (JSP) van dit schooljaar. Het JSP biedt alle kinderen van het basisonderwijs en alle jeugd van het voortgezet onderwijs de mogelijkheid om met een sport kennis te maken bij een vereniging. Dit zonder verdere verplichtingen zoals bijvoorbeeld lid worden. Voor € 5,- mogen de deelnemers vier lessen meesporten. De lessen van JSP 1, verzorgd door ervaren of gediplomeerde trainers, worden gegeven in de weken voor de herfstvakantie (21 september 2013 t/m 18 oktober).

Dit schooljaar worden nog drie JSP periodes georganiseerd, waarvoor je je kan inschrijven. Elke periode is er een nieuw sportaanbod, houd de website dus goed in de gaten!

Inschrijven

Om te kunnen deelnemen aan de sportlessen bij de vereniging is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dit kan uitsluitend via de speciale JSP-website, waar je kunt komen via: www.sportserviceschagen.nl/jsp Heb je al eerder meegedaan met het JSP? Log dan gewoon weer in met je oude gegevens.

Voor JSP 1 hebben kinderen van 24 augustus 2013 t/m 8 september 2013 de tijd om zich aan te melden voor fantastische sporten. Alvast een klein voorproefje? Wat dacht je van volleybal, karate of waterscouting? Wil je weten wat er nog meer wordt aangeboden? Trek dan snel je sportschoenen aan en sprint naar www.jsp-sportservice.nl! JSP, Sport jij ook mee? Voor meer informatie kunt u de JSP-website raadplegen: www.jsp-sportservice.nl of contact opnemen met Ciska van der Voort via of tel: 0224 - 214 774.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna