Cultuur, Sport & Recreatie: 13 september 2013 Bijzonder kunstwerk voor in de waterberging bij Oudesluis - opening op 3 oktober 2013

HHNK logoBron: HHNK - Afgelopen week was projectleider Ernst Moerman samen met kunstenaar Serge van Empelen te gast bij leerlingen van basisschool De Bijenkorf in Oudesluis. Ernst vertelde over het hoe en waarom van de waterbergingen die we aanleggen vlakbij de spoorlijn in het dorp en langs de Grote Sloot (Roesloot).

Daarna lichtte Serge toe dat hij samen met de kinderen een bijzonder kunstwerk gaat maken voor in de waterberging.

De komende weken gaan de leerlingen onder leiding van de kunstenaar aan de slag om een mozaïekbank te maken. Ze maken samen het ontwerp voor de tekening en beplakken de bank daarna met prachtige mozaïeksteentjes.

Ouders en buurtbewoners zijn opgeroepen ook mee te werken aan de bank. Ook interesse om een steentje bij te dragen? Aanmelden kan bij Serge van Empelen: . Op 3 oktober 2013 wordt de waterberging met bankje geopend.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna