Cultuur, Sport & Recreatie: 22 november 2013 Pieten-sportinstuif Niedorphal op woensdag 4 december 2013

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Op woensdag 4 december 2013 organiseert Sportservice Schagen een bijzondere sportinstuif voor alle kinderen uit de gemeente Hollands Kroon. Van 14.00-15.30 uur wordt de Niedorphal in Winkel weer omgetoverd tot een waar ‘zwarte pieten sport & spelparadijs’! Kinderen van 4 tot en met 9 jaar zijn van harte welkom mee te doen aan deze pieten-sportinstuif.

Pietengym

Basisschoolkinderen tot en met groep 5 kunnen hier terecht voor een uitdagende sportieve middag, die volledig in het teken van Sinterklaas staat. Zo kunnen ze bijvoorbeeld oefenen om over de nok van een dak te lopen, van een schuin dak naar beneden te glijden, acrobatische toeren met elkaar uit te halen en nog veel meer! Ook dit jaar heeft Sinterklaas weer beloofd een paar pieten langs te sturen om de kunsten van de kinderen te bewonderen en wellicht wat lekkers uit te delen.

Begeleiding

Elke sportinstuif staat onder deskundige leiding van bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen. Van 14.00-15.30 uur zijn zij aanwezig op de betreffende locatie. Kinderen die mee willen doen, kunnen gewoon komen, opgeven is niet nodig. Deelname is gratis maar zaalschoenen zijn verplicht. Kinderen mogen verkleed komen, maar let wel op dat de kinderen geen kraag om de nek dragen i.v.m. de veiligheid.

Er kunnen maximaal 180 kinderen per locatie deelnemen, vol=vol! Reserveren is niet mogelijk.

Informatie

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Talisa van der Fluit van Sportservice Schagen, tel: 0224 – 214 774 of via de mail . Kijk ook eens op www.sportserviceschagen.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna