Cultuur, Sport & Recreatie: 04 december 2013 Bibliotheek Anna Paulowna tijdelijk dicht door verhuizing

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - In verband met de reorganisatie is de bibliotheek van Anna Paulowna gesloten van 9 december 2013 tot en met 1 januari 2014. In het nieuwe jaar gaat de bibliotheek open op een andere locatie in het dorp. Het nieuwe adres is Molengang 148, in het pand waar voorheen kinderkledingzaak Amazing Kids gevestigd was.

De laatste uitlening is zaterdag 7 december 2013 van 10.00 tot 12.00 uur. Alle medewerkers zijn dan aanwezig om de klanten gedag te zeggen. Vanaf januari 2014 gaat de bibliotheek van Anna Paulowna verder als 'onbemande vestiging'.

Uitverkoop

Omdat de bibliotheek verhuist naar een kleiner pand gaat een deel van de inboedel en collectie in de verkoop. Op vrijdag 20 december 2013 kunnen belangstellenden tussen 10.00 en 18.00 uur voor een klein bedrag afgeschreven boeken en andere materialen kopen. De verkoop vindt plaats op de huidige locatie, Verwachting 5.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna