Cultuur, Sport & Recreatie: 10 december 2013 Jeugdbus van KopGroep Bibliotheken naar Schooten

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - Vanaf januari 2014 kunnen de kinderen van de drie basisscholen in De Schooten gebruik maken van de jeugdbus van KopGroep Bibliotheken. De rijdende jeugdbibliotheek komt volgens een vast rooster twee keer in de drie weken op woensdag naar de scholen toe en staat dan van 9.00 tot 15.00 uur in Heiligharn. Alle kinderen van de school kunnen gebruik maken van de bus, zowel binnen als buiten schooltijd. Ook ouders met peuters zijn welkom.

De bus is een opvallende verschijning op de weg. Monique Dozy ontwierp de buitenkant, die zich laat lezen als een groot stripboek vol tekeningen en figuurtjes.

De benedenverdieping van de jeugdbus is gevuld met jeugdboeken, tijdschriften en dvd's. Op de bovenverdieping kunnen educatieve programma's worden uitgevoerd. Hier kunnen kinderen zelfstandig of in groepsverband werken. De bus vervangt de jeugdbibliotheek in basisschool Schoter Duijn. Wegens technische mankementen is deze voorziening vanaf heden gesloten.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna