Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 06 januari 2014 Bibliotheek in Anna Paulowna op nieuwe locatie open

Update: Wegens technische storingen gaat de onbemande bibliotheek van Anna Paulowna pas open op donderdag 9 januari 2014.

De bibliotheek heeft helaas een slechte start gemaakt op de nieuwe locatie aan de Molengang 148. Technische storingen zorgen ervoor dat onder meer de uitleenautomaten niet goed functioneren. Er wordt hard gewerkt om alles voor donderdag weer in orde te maken.

Excuses voor het ongemak!

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - Vanaf 2 januari 2014 is de bibliotheek van Anna Paulowna heropend op een nieuwe locatie in het dorp: Molengang 148, midden in het winkelcentrum. De bibliotheek is een 'onbemande vestiging' geworden.

Er is geen personeel aanwezig, het is allemaal zelfbediening. De openingstijden zijn behoorlijk uitgebreid. Klanten kunnen 7 dagen per week van 8.00 tot 20.00 uur terecht in deze bibliotheek. De deuren gaan open met behulp van de lidmaatschapspas. Naar buiten toe gaan de deuren open door één druk op de rode knop. Bij eventuele brand openen de deuren vanzelf. In de bibliotheek is permanent cameratoezicht.

In de onbemande bibliotheek kunnen ook reserveringen opgehaald worden. Voor mensen die persoonlijk geholpen willen worden is er één dagdeel per week een medewerker aanwezig.

Jeugdbus

Kinderen kunnen vanaf januari 2014 gebruik maken van de jeugdbus, die volgens een driewekelijks rooster naar alle basisscholen in Hollands Kroon gaat. De bus komt in de buurt van elke basisschool te staan en kan gebruikt worden tijdens en na schooltijd. Ook ouders met peuters en jeugd tot 15 jaar kunnen gebruik van de bus maken.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna