Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 03 februari 2014 Werkconferentie Atlantikwall op 20 maart 2014 in Den Helder

Een tastbaar overblijfsel van de Tweede Wereldoorlog. Erfgoed dat de kusten van regio's en landen verbindt. Een omstreden 5000 kilometer lange barricade met een verhaal dat voor latere generaties behouden moet blijven. En vooral; een monument met cultuurhistorische, militaire, landschappelijke, toeristische en dus economische waarde.

Zeven organisaties uit Noord-Holland, Friesland en Groningen namen het initiatief om de Atlantikwall in het Nederlandse Waddengebied in ere te herstellen, onderling te verbinden en deels (beter) zichtbaar en toegankelijk te maken. De eerste stappen zijn gezet op de Friese Waddeneilanden. Nu is het tijd voor fase II dat het complete waddengebied bestrijkt.

Werkconferentie

Zet 20 maart 2014 alvast in uw agenda. Op die datum organiseren we in Fort Kijkduin de werkconferentie 'Atlantikwall in het Waddengebied'. Deze dag luisteren we op met interessante sprekers. Bovenal wordt de inbreng van iedereen die professioneel, beleidsmatig of als liefhebberij iets heeft met de Wadden en Atlantikwall op prijs gesteld. Het aantal plaatsen in beperkt, schrijf u dus snel in atlantikwall.stwonline.nl (Bron; Samenwerkende organisaties in het project 'Atlantikwall in het Waddengebied.')

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna