Cultuur, Sport & Recreatie: 06 februari 2014 Bijna alle gebieden, activiteiten, routes en centra op vernieuwde website Natuurwegwijzer.nl

De beheerders van natuur- en recreatiegebieden in Noord-Holland werken intensief samen. Een mooi voorbeeld daarvan is de Natuurwegwijzer. Het natuuraanbod in onze provincie wordt daar heel compleet gepresenteerd!

Recent is de Natuurwegwijzer met een financiele bijdrage van de provincie Noord-Holland helemaal vernieuwd. Ook is er een mobile versie gemaakt en werkt hij dus ook goed op een smartfoon. Zoekt u een leuke wandelroute of een interessante excursie in Noord-Holland? Snuffel dan eens op de Natuurwegwijzer.nl.

Compleet overzicht

De partijen achter de Natuurwegwijzer (PWN, Waternet, IVN, Recreatie Noord-Holland en Landschap Noord-Holland) vinden het belangrijk dat Noord-Hollanders een goed overzicht hebben en makkelijk een route of een activiteit kunnen vinden. Daarom deze site met het meest complete overzicht van Noord-Holland. Uw toegang tot de Noord-Hollandse natuur! (bron: Landschap Noord-Holland)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna