Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 13 februari 2014 Opener Lentetuin Breezand 2014: Meindert van Veen

BREEZAND - Woensdag 26 februari 2014 wordt de 34e Lentetuin Breezand feestelijk geopend door Meindert van Veen. Onder leiding van een speciale act zal Meindert - ook wel 'Mister Basketbal' genoemd - officieel de bolbloemenshow openen.

Wat Meindert bijzonder maakt, is dat hij de langst zittende bondscoach van Nederland is! In 2009 werd Van Veen al Koninklijk onderscheiden tot Ridder in de orde van Oranje Nassau wegens zijn verdiensten in het Nederlandse basketbal. Tot die tijd was Meindert al 23 jaar de bondscoach van het Nederlandse vrouwenbasketbalteam.

Zoals ieder jaar wordt het ZAP-complex in Breezand omgetoverd tot een waar voorjaarsspektakel.

Op de woensdag 26 februari 2014 zal Meindert officieel de show openen, waarna het vijf dagen lang genieten is van de mooiste tulpen, narcissen, krokussen, hyacinten, calla's, lelies en andere bijzondere bolgewassen. Doordat Meindert zich naast zijn bondscoachschap verdienstelijk heeft gemaakt voor de regio, past hij goed bij de ambities van de Lentetuin. De Lentetuin zou namelijk niet zonder de inzet van alle vrijwilligers, kwekers, inzenders en sponsoren zo'n mooie show kunnen organiseren. De Lentetuin heeft respect voor de prestaties van Meindert.

Daarom wil de Lentetuin Meindert in het zonnetje zetten door hem de show te laten openen. De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Noord-Holland Noord. (Bron: Lentetuin Breezand)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna