Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 20 februari 2014 Duingids op je mobiel

Ecomare logoBron: Ecomare - Je persoonlijke digitale gids wijst je op bijzonderheden onderweg. Kom je binnenkort naar Ecomare? Loop dan eens een rondje door ons Duinpark met je eigen gids. Je kunt deze persoonlijke gids gratis downloaden op je smartphone. Eenmaal op pad vertelt hij je alles over de bijzonderheden die je onderweg tegenkomt. Hij vertelt je wat het verschil is tussen mos en korstmos en leert je het geluid van de winterkoning herkennen. En wist je dat er in het Duinpark een grot te vinden is? Je eigen mobieltje wijst je de weg.

Gratis te downloaden

De iTour app kan gedownload worden op iOS- en Android-smartphones. Wij raden je aan om voorafgaand aan het bezoek aan Ecomare de app en de wandeling thuis te downloaden. Dit omdat er bij Ecomare nog geen WIFI is. Wanneer je de wandeling op je smartphone hebt gezet, heb je geen internetverbinding meer nodig. Dan kun je als je naar Ecomare komt de wandeling op elk moment lopen.

Meer weten?

Op onze website www.ecomare.nl kun je meer lezen over de digitale wandeling en hoe je de app kunt vinden. In onze encyclopedie kun je meer lezen over het Duinpark bij Ecomare.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna