Cultuur, Sport & Recreatie: 24 februari 2014 Ecomare zomerkamp 2014

Ecomare logoBron: Ecomare - Er komt dit jaar weer een zomerkamp op Texel! Net zoals afgelopen jaar wordt het een week voor kinderen van 8 t/m 15 jaar. Noteer alvast de datum: 21-25 juli 2014. Het wordt een spetterende week, vol avontuur, gezelligheid en activiteit.

Toch geen laatste keer

Vorig jaar leek het er op dat in 2013 het laatste Ecomare-zomerkamp zou zijn. De teleurstelling was groot, zowel bij de organisatoren als de kinderen. Gelukkig is het dit jaar toch mogelijk om weer een zomerkamp te organiseren. De voorbereidingen bij Ecomare zijn inmiddels in volle gang. Dus hou je van de natuur en buiten zijn, pak dan je kans voor een geweldige zomerbesteding.

Super

Een zomer op Texel betekent natuurlijk dat er veel wordt veel gefietst, gezwommen, ontdekt in de natuur, gesport en gespeeld. Bij Ecomare mogen de kinderen zelfs achter de schermen van de zeehondenopvang komen. Er wordt geslapen in een groepsverblijf in het bos, met Schotse Hooglanders als buren.

Meer weten?

Hou de website www.ecomare.nl in de gaten. Begin maart 2014 komt er meer informatie.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna