Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 24 februari 2014 Ecomare zomerkamp 2014

Ecomare logoBron: Ecomare - Er komt dit jaar weer een zomerkamp op Texel! Net zoals afgelopen jaar wordt het een week voor kinderen van 8 t/m 15 jaar. Noteer alvast de datum: 21-25 juli 2014. Het wordt een spetterende week, vol avontuur, gezelligheid en activiteit.

Toch geen laatste keer

Vorig jaar leek het er op dat in 2013 het laatste Ecomare-zomerkamp zou zijn. De teleurstelling was groot, zowel bij de organisatoren als de kinderen. Gelukkig is het dit jaar toch mogelijk om weer een zomerkamp te organiseren. De voorbereidingen bij Ecomare zijn inmiddels in volle gang. Dus hou je van de natuur en buiten zijn, pak dan je kans voor een geweldige zomerbesteding.

Super

Een zomer op Texel betekent natuurlijk dat er veel wordt veel gefietst, gezwommen, ontdekt in de natuur, gesport en gespeeld. Bij Ecomare mogen de kinderen zelfs achter de schermen van de zeehondenopvang komen. Er wordt geslapen in een groepsverblijf in het bos, met Schotse Hooglanders als buren.

Meer weten?

Hou de website www.ecomare.nl in de gaten. Begin maart 2014 komt er meer informatie.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna