Cultuur, Sport & Recreatie: 27 februari 2014 Deel uw verhaal over het Noord-Hollandpad tijdens Fiets- en Wandelbeurs 2014

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De provincie Noord-Holland nodigt wandelaars uit om hun ervaringen en belevenissen met het Noord-Hollandpad te delen op de Fiets- en Wandelbeurs. Die is op 1 en 2 maart 2014 in de RAI in Amsterdam.

Op de stand van de provincie (hal 11) mag iedereen zijn verhaal, voor de camera, vertellen en het delen met de bezoekers van de beurs. De wandelaar met het leukste verhaal wint een volledig verzorgd wandelarrangement bij een B&B nabij Kolhorn.

Logo Noord Holland pad Op de beursstand van de provincie kunnen wandelaars én fietsers natuurlijk ook terecht voor allerlei gratis routes, folders en leuke uittips van onder andere Unesco Werelderfgoed de Stelling van Amsterdam, Nationaal Landschap Laag Holland en het Noord-Hollandpad, de langeafstandswandelroute door de binnenlanden van Noord-Holland.

Iedereen is van harte welkom om te ontdekken wat voor moois Noord-Holland aan fietsers en wandelaars te bieden heeft!

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna