Cultuur, Sport & Recreatie: 06 maart 2014 Noord-Holland: Zwemwaterdag op donderdag 13 maart 2014

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Op donderdag 13 maart 2014 organiseert de provincie Noord-Holland de Zwemwaterdag 2014. Tijdens deze dag komen uiteenlopende actuele onderwerpen aan bod, die allen raken aan de dagelijkse taken van waterbeheerders, locatiehouders, handhavers en andere belanghebbenden op het gebied van zwemmen in oppervlaktewater.

Zo komt Wilfred Reinhold (ministerie Infrastructuur & Milieu) meer vertellen over de wetgeving rondom zwemwater en worden de nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd binnen het Zwemwaterportaal.

De workshoprondes gaan onder meer over innovaties bij blauwalgbestrijding en een kijkje in de keuken van één van de betrokken partijen. Tevens wordt de webapplicatie 'Beating the Blues' gelanceerd, die STOWA, Waternet, KWR en de provincie Noord-Holland hebben ontwikkeld. Op zeer kort termijn kunt u de STOWA website toegang verkrijgen tot deze webapplicatie.

Meer informatie en aanmelding

Deelname is geheel kosteloos. Aanmelden via http://fd9.formdesk.com/pnh/zwemwaterdag_2014 kan tot vrijdag 7 maart 2014.

De Noord-Hollandse Zwemwaterdag vindt plaats van 9.00 - 16.00 uur bij het Courtyard Amsterdam Airport, met de lunch bij het nabij gelegen Papa's Beach House. Courtyard Amsterdam Airport, Bosweg 15, Hoofddorp.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna