Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 11 maart 2014 Kees van Kooten opent Boekenweek op Texel

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - Schrijver en taalkunstenaar Kees van Kooten was door de 50 jarige bibliotheek van Texel uitgenodigd om de Boekenweek te openen. Hij liet er zelfs het Boekenbal voor lopen, liever kwam hij met zijn vrouw Barbara alvast een nachtje eerder naar het eiland.

Schijnbaar moeiteloos en ontspannen wist hij de volle zaal in Question Plaza te boeien met voorlezen en vertellen, soms ondersteund door lichtbeelden.

Hij begon met de volgens hem raadselachtige verkiezingsposter die hij bij de bibliotheek had gezien: 'Ons advies, stem Dries'. Hij vroeg zich af wie 'ons' was, en stelde vervolgens voor om diegene te kiezen die het meeste ruimte biedt aan het in stand houden van de bibliotheek. Zijn fascinatie voor bizarre krantenkoppen toonde van Kooten door ter plekke een kop uit de Texelse Courant te scheuren en die via zijn projector te laten zien.

Een uitgebreider verslag en fotos zijn te vinden op de website KopGroep Bibliotheken www.kopgroepbibliotheken.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna