Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 11 maart 2014 Sportkampioenen 2013 uit Hollands Kroon gehuldigd

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Zaterdag 8 maart 2014 werden de sportkampioenen 2013 uit Hollands Kroon gehuldigd door wethouder Jan Steven van Dijk (PvdA) en het Comité Sporthuldigingen, bestaande uit Ron Jimmink en Paul Medema.

Tijdens de avond, die werd gehouden in de Vriendschap in 't Veld, werden de kampioenen op een ontspannen manier in het zonnetje gezet. Zwemcommentator Jos van Kuijeren presenteerde de avond en hield een interview met top roeier Roel Braas. In het openingswoordje van de wethouder onderstreepte Van Dijk het belang van topsporters in Hollands Kroon, deze topsporters kunnen andere sporters inspireren om ook vol te gaan voor hun sport. Daarnaast onderstreepte Van Dijk het belang van sport voor de gezondheid. Roel Braas vertelde dat hij pas op latere leeftijd is begonnen met roeien en dat hij binnen een paar jaar bij de nationale top hoorde, hij vertelde dat iedere sporter niet moet opgeven en zijn doel achterna moet gaan.

De kampioenen kregen uit handen van Van Dijk het certificaat uitgereikt en namens het Comité Sporthuldigingen gaf Paul Medema een presentje en een bos bloemen.

De kampioenen: VZV dames B1 (veldhandbal), Niedorp dames C1 (beachhandbal), Roel Braas (winnaar Holland Beker 2013), Noah van der Vaart en Anne van Dijken (streetdance). Op de foto ontbreken Zoa de Wijn (degenschermen), Ciska van der Voort (karate) en Marco Frerichs (kunstrijden).

Code Red van studio WJN zorgde voor de muzikale omlijsting van de huldiging door het spelen van nummers uit de jaren 70 en 80.

Het Comité Sporthuldigingen zoekt nog inwoners die het Comité op de hoogte wil houden van sportkampioenen in onze gemeente. Hoort u dat er iemand kampioen is geworden geef dit dan door aan

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna