Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 25 maart 2014 Theaterfestival Karavaan 2014 met schaftketen al eerder 'de boer op' in Schagen, Bergen, Zandvoort, Hoorn, Heiloo en Anna Paulowna (tussen 27 maart en 3 mei 2014)

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - In de aanloop naar het festival staat Karavaan tussen 27 maart 2014 en 3 mei 2014 met de gele Karavaan-schaftketen. En iedereen is welkom. Van donderdag 8 mei 2014 tot en met maandag 9 juni 2014 strijkt reizend theaterfestival Karavaan neer op zes betekenisvolle locaties in Noord-Holland: Petten, Zandvoort, Hoorn, Bergen, Heiloo en de Wieringermeer. Met locatievoorstellingen in combinatie met een prikkelend festivalprogramma vertelt Karavaan de verhalen die schuilgaan achter die plek.

In de aanloop naar het festival staat Karavaan tussen 27 maart 2014 en 3 mei 2014 met de gele Karavaan-schaftketen op een centrale plek in de omgeving van de speellocaties. Karavaan nodigt inwoners, lokale ondernemers en andere organisaties en verenigingen uit om met in gesprek te gaan over het heden, verleden en de toekomst van de speellocaties. Zo brengen ze die verhalen in kaart die er toe doen.

Kom langs en deel je verhaal aan de stamtafel, neem foto's of interessante artikelen mee, luister naar verhalen van anderen of neem gewoon een kijkje in de schaftkeet.

Hier staan de schaftketen van Karavaan:

Datum (2014)AdresPlaats
do 27 t/m za 29 maart 2014 Markt 18Schagen
do 3 en vr 4 april 2014 Jan Oldenburglaan 1Bergen
do 10 en vr 11 aprilKerkplein 10 Zandvoort
do 17 t/m za 19 april 2014 Gedempte Turfhaven Hoorn
do 24 en vr 25 april 2014 Stationsplein 1Heiloo
vr 2 en za 3 mei2 mei: Sluisplein
3 mei: Streekmarkt
Anna Paulowna

Meer weten? Mail naar en stel je vraag.

De kaartverkoop voor de locatievoorstellingen en het festivalprogramma start eind maart 2014 via www.Karavaan.nl.

Karavaan is onderdeel van Cultuurcompagnie Noord-Holland en wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere de provincie Noord-Holland.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna