Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 26 maart 2014 Voorjaarsmarkt in Maria Mater in 't Veld op 5 April 2014

Op zaterdag 5 april 2014 van 13.00 uur tot 17.00 uur is er een voorjaarsmarkt in Maria Mater. Tijdens deze feestelijke dag worden diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. De opbrengst van de voorjaarsmarkt wordt gebruikt om activiteiten voor de bewoners van Maria Mater te organiseren.

Er is onder andere een rommelmarkt en er worden producten als boeken, kaarten, bloemen, sierraden en Baby Born-kleding verkocht. Ook is er een loterij, de kinderen kunnen in de draaimolen, draaien aan het snoeprad, sjoelen en geschminkt worden en voor de lekkere trek zijn er koffie met gebak en poffertjes. Op de voorjaarsmarkt kunnen bezoekers zich ook inschrijven voor een workshop schilderen, een geheel verzorgd diner, een bridge avond en een tennismiddag met High tea. Bij mooi weer kunnen de bezoekers bovendien een rit door het dorp maken met een paardenkoets, tegen een geringe vergoeding.

De voorjaarsmarkt in Maria Mater wordt eens in de twee jaar georganiseerd. Twee jaar geleden was de markt een groot succes.

Van de opbrengst zijn de bewoners getrakteerd op verschillende feestjes, etentjes en andere activiteiten. Dit jaar wil Maria Mater van de voorjaarsmarkt net zo´n groot succes maken.

Maria Mater is gevestigd aan Oranjelaan 59 in 't Veld en maakt onderdeel uit van Woonzorggroep Samen. Meer informatie over de locatie en de voorjaarsmarkt is te vinden op www.woonzorggroepsamen.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna