Cultuur, Sport & Recreatie: 02 april 2014 Kom in de kas 2014 (Heerhugowaard)

Greenport Noord-Holland Noord logoBron: Greenportnhn.nl - Aanstaand weekend vindt de 37e editie van plaats. Kom in de Kas is het enige, landelijke, publieksevenement van de glastuinbouwsector. Het biedt de kwekers de mogelijkheid om direct in contact te treden met de consument, de eindafnemer van hun producten. Daarnaast is Kom in de Kas bij uitstek de gelegenheid om de consument te informeren over het unieke karakter van de sector.

In de regio Heerhugowaard nemen drie bedrijven deel om te laten zien waar ze trots op zijn: mooie, verse, gezonde en veilige natuurproducten. Iedere kas heeft iets eigens te bieden en er worden bijzondere activiteiten georganiseerd.

Bezoekers maken kennis met de wereld achter het glas. Het is leuk en leerzaam voor kinderen en interessant voor ouders.

De drie deelnemende bedrijven zijn:

De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur op zaterdag 5 april 2014 en van 11.00 uur tot 16.00 uur op zondag 6 april 2014. Parkeren kan bij de bedrijven zelf. Kom in de Kas is een gratis evenement.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna