Cultuur, Sport & Recreatie: 18 april 2014 Wandel mee met wethouders van Den Helder door Schooterduinpark op 24 april 2014

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Het Schooterduinpark is klaar. De laatste planten en bomen zijn geplant en dus is het hoog tijd voor een officiële oplevering. Samen met bewoners en geïnteresseerden bekijken wethouders Bruin, Den Dulk en Turnhout al wandelend de technische staat van park. Ook gaan ze graag met u in gesprek over hoe het park tot nu toe wordt gebruikt en gewaardeerd. U bent van harte welkom.

De wandeling is op donderdag 24 april 2014. Hij begint om 15.30 uur bij het Scouting-gebouw aan de C.G. Geusstraat en eindigt daar ook. De Scouting verzorgt koffie, thee en gebak.

Is het park echt klaar? Het oogt nog zo leeg! Inderdaad, de bomen en struiken zijn nu nog jong en kaal. Maar het park zal in de loop der jaren veranderen in groene oase met stoere bomen en veel water. Om u te helpen daar nu al een beeld bij te vormen, zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om u alles te vertellen over het aangelegde groen en andere zaken in het park.

Het park is aangelegd als samenwerking tussen gemeente, buurtbewoners, Hoogheemraadschap en 's Heerenloo.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna