Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 18 april 2014 Nieuwe Kanjers van de Westfriese Omringdijk

Woensdagavond 16 april 2014 werden de nieuwe Kanjers van de Westfriese Omringdijk bekend gemaakt tijdens de kick-off met de partners in het Westfries Museum in Hoorn (zie foto). Kanjers van de Dijk zijn enthousiaste ondernemers die de Westfriese Omringdijk een warm hart toe dragen en promoten. De nieuwe kanjers van 2014 zijn:

 1. Cool kunst en cultuur (Heerhugowaard)
 2. Restaurant Stroming (Heerhugowaard)
 3. B&B Schagerbrug (Schagerbrug)
 4. Stoommachinemuseum (Medemblik)
 5. Skeip (Wognum)
 6. John Koomen Tuinen (Wognum)
 7. Boerderij-camping De Appelhoek (Wijdenes)
 8. Het Koeienhuis (Benningbroek)
 9. De Kneppeltuin (Warmenhuizen)
 10. Restaurant De Gouden Karper (Rustenburg)
 11. Restaurant De Brug (Noord-Scharwoude)

Naast dit moment werd het nieuwe programma van 2014 gedeeld met partners en geïnteresseerden; enkele grote Westfriese evenementen werden uitgelicht (Landbouwshow in Opmeer en de Wonderkamer in het Westfries Museum) en de nieuwe Wakers van de dijk werden gepresenteerd: Agriport uit Middenmeer het projectbureau N23 Westfrisiaweg in Zwaag. Wakers van de Dijk zijn bedrijven en instellingen die de dijk ook een warm hart toedragen en het programma van de Westfriese Omringdijk deels financieel ondersteunen.

Uiteraard was er ook voldoende tijd om te genieten van het Westfries Museum onder leiding van directeur Ad Geerdink. (Bron: Westfriese Omringdijk)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna