Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 01 mei 2014 Ladies Night & Bingo op zaterdag 24 mei 2014 in Julianadorp voor Tour for Life

De opbrengst van de Ladies Night & Bingo die op zaterdag 24 mei 2014 bij Classic Gym in Julianadorp plaatsvindt, komt volledig ten goede aan Artsen Zonder Grenzen. Er zijn topprijzen waaronder schoonheidsbehandelingen, een make-over met styling - en kleuradvies, massages, een beautypakket ter waarde van € 100,--, een compleet verzorgde bbq voor 8 personen, high tea arrangement, diner voor 2, reischeques en nog veel meer. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.events.joejanemedia.nl en bij fitnesscentrum Classic Gym, telefoon telefoon 0223 - 647471 en kosten € 20,-- per stuk. Hierin is begrepen het glas prosecco waarmee de gasten vanaf 19:30 uur worden ontvangen, 6 bingokaarten en diverse Spijz hapjes. De Bingo begint om 20:00 uur en eindigt om ongeveer 23:00 uur en de 'after party' gaat door tot 24:00 uur. Mannen zijn welkom vanaf 22:30 uur. De 'dresscode' is glitter & glamour (mag, hoeft niet).

Ladies Night & Bingo op zaterdag 24 mei 2014 in Julianadorp voor Tour for Life

Het evenement wordt georganiseerd door team Dutch Offshore Academy 4LIFE.

Dit team rijdt van 31 augustus 2014 tot en met 7 september 2014 de Tour for Life. Een loodzware fietstocht van Italië naar Nederland met een afstand van 1.250 km, waarbij o.a. de Italiaanse, Franse en Zwitserse Alpen worden beklommen en de bergen van de Jura en de Vogezen.

Met deze deelname steunt het team de internationale hulporganisatie 'Artsen Zonder Grenzen'. Om mee te doen zamelt het team minstens € 15.000,00 in. Geld dat met diverse acties wordt opgehaald en waarmee 'Artsen Zonder Grenzen' medische noodhulp biedt aan slachtoffers van oorlogen, rampen of epidemieën.

Meer informatie over team Dutch Offshore Academy 4LIFE is te vinden op http://www.tourforlife.nl/classicgymforlife

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna