Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 01 mei 2014 Zaterdag 17 mei 2014: Spinning voor Artsen Zonder Grenzen met meesterknecht Gert Jakobs in Julianadorp

Gert Jakobs Bij fitnesscentrum Classic Gym in Julianadorp vindt op zaterdag 17 mei 2014 een spinningmarathon plaats met meesterknecht Gert Jakobs. De voormalige wielrenner nam vijf keer deel aan de Tour de France met de PDM ploeg. Hij reed de ronde vier keer uit. Gert was een superknecht. Hij fietste altijd in dienst van de ploeg en zorgde ervoor dat zijn kopmannen konden winnen. Zijn carrière en zijn leven kende vele diepte- en hoogtepunten. Nu vertelt Gert met passie en humor over zijn ervaringen. Hij was als analist verbonden aan het populaire TV programma Tour du Jour.

Deelnamekaarten voor deze spinningmarathon, die georganiseerd wordt door het team Dutch Offshore Academy 4LIFE, zijn te verkrijgen bij Classic Gym.

Dutch Offshore Academy 4LIFE is een groep recreatiewielrenners die van 31 augustus 2014 tot en met 7 september 2014 deelneemt aan de Tour for Life ten bate van 'Artsen Zonder Grenzen'. Een fietstocht van Italië naar Nederland in acht dagen met een lengte van 1.250 km. Dagelijks wordt een afstand gereden van ca. 150 km en beroemde cols worden beklommen, zoals le Galibier, Alpe d'Huez, Croix de Fer, la Madeleine, le Grand Ballon. De laatste bergen van de tocht zijn de Cauberg en Vaalserberg in Limburg.

Met deze deelname steunt team Dutch Offshore Academy 4LIFE de internationale hulporganisatie 'Artsen Zonder Grenzen'. Om mee te doen zamelt het team minstens € 15.000,00 in. Geld dat met diverse acties wordt opgehaald en waarmee 'Artsen Zonder Grenzen' medische noodhulp biedt aan slachtoffers van oorlogen, rampen of epidemieën.

De spinningmarathon is een van de de inzamelingsacties die het team organiseert. Op zaterdag 17 mei 2014 zal onder leiding van Gert Jacobs 2,5 uur worden gefietst op spinningbikes. Startsein is om 19:00 uur. Begonnen wordt met een warming up en Gert Jakobs houdt een inspirerend presentatie en trapt natuurlijk ook mee. Stuwende muziek van DJ Gabby zorgt voor een juiste cadans. Daarna is er een gezellige après spinning voor alle deelnemers en hun supporters met Gert Jacobs.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij fitnesscentrum Classic Gym in Julianadorp, telefoon 0223 - 647471, voor € 35,00 per fiets voor de 2e en 3e rij van elk 20. De 20 fietsen op de 1e rij kosten € 50,00 per stuk. Gezien het beperkte aantal fietsen wordt aangeraden er snel bij te zijn.

Men mag meer betalen waardoor - afhankelijk van de extra betaling - men voorrang krijgt bij het kiezen van de plek. Een spinningbike kan door meerdere personen worden gekocht. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel 'Artsen Zonder Grenzen.

Op 24 mei 2014 organiseert het team een 'ladies only Glitter and Glamour Night & Bingo'. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar op www.events.joejanemedia.nl en bij fitness Centre Classic Gym. De opbrengst hiervan komt ook ten goede aan Artsen Zonder Grenzen.

Meer informatie over team Dutch Offshore Academy 4LIFE is te vinden op http://www.tourforlife.nl/classicgymforlife

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna