Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 02 mei 2014 Met korting naar Karavaanvoorstelling 2014

HHNK logoBron: HHNK - Van donderdag 8 tot en met zaterdag 17 mei 2014 is theaterfestival de Karavaan in Petten te vinden. Zij hebben een leuke voorstelling gemaakt rond de kustversterking. Met de speciale HHNK-actiecode krijgt u korting op de voorstelling.

Leven onder zeeniveau

Op donderdag 8 mei 2014 gaat de Karavaan van start bij de Hondsbossche en Pettemer Zeewering. De Zeewering wordt op het moment versterkt omdat hij niet meer aan de veiligheidsnormen voldoet. Met zo'n 35 miljoen kuub zand maken we strand en duinen voor de dijk en zorgen we dat de inwoners van Noord-Holland droge voeten houden. Deze transformatie is voor de Karavaan aanleiding voor de vragen: hoe maakbaar is ons kustlandschap en vormt de mens het landschap of het landschap ons?

Dijk-in

Vanuit de auto, geparkeerd aan de zeezijde van de dijk, wordt via de autoradio een hoorspel beleefd, dat tegelijkertijd wordt verbeeld met projecties op de dijk. Het gezelschap Prins te Paard maakt de voorstelling Dijk-in. In deze voorstelling neemt Prins te Paard je met een grote knipoog mee door de geschiedenis van dijkbouw in Nederland. In je auto, aan de zeezijde van de kolossale Hondsbossche en Pettemer Zeewering, trekken de eeuwen van vechten tegen het water als een levend schilderij van Jeroen Bosch aan je voorruit voorbij. Op de plek waar de duinen na bijna 600 jaar van afwezigheid weer zullen verrijzen stellen zij de vraag: zal dit de laatste dijk zijn?

Speciale HHNK-actiecode

Wil jij met korting naar de voorstelling? Gebruik dan actiecode: HHNK@RV2 Met deze code krijg je € 10 korting per autoplaats.

Meer informatie over de voorstelling en aanmelden: http://www.karavaan.nl/

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna