Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 07 mei 2014 Ga je op reis? GGD Hollands Noorden heeft een speciale actie in Den Helder op 11 juni 2014

GGD Hollands Noorden wil reizigers bewust maken van de gezondheidsrisico's tijdens hun vakantie naar het buitenland. Op woensdag 11 juni 2014 organiseert de GGD op locatie Den Helder een reisvaccinatiedag waar reizigers met flinke korting op het consulttarief gevaccineerd kunnen worden voor een reis naar Bulgarije, Egypte, Kroatië, Marokko, Tunesië en Turkije.

Waarom vaccineren?

Met de zomervakantie weer voor de deur boeken vele mensen een reis naar bijvoorbeeld Bulgarije, Egypte, Kroatië, Marokko, Tunesië of Turkije.

Uit onderzoek blijkt dat reizigers in deze landen gezondheidsrisico’s lopen. Het landelijk coördinatiecentrum reizigersadvisering (LCR) adviseert vaccinaties voor deze landen. Echter, uit onderzoek blijkt dat slechts 50% van de reizigers naar deze landen ook daadwerkelijk een vaccinatie haalt. In deze landen is het risico op een besmetting met hepatitis A of een andere ernstige infectieziekte hoog. Bijvoorbeeld door besmet water of voedsel. Veel mensen realiseren zich niet dat zij gezondheidsrisico’s lopen op vakantie.

Reisvaccinatiedag

Datum: 11 juni 2014 Locatie: GGD Hollands Noorden, locatie Den Helder (gebouw 'De Koploper')
Prins Hendrikstraat 2
1781 KA Den Helder
Tijd: 15.00-20.00 uur

Tijdens deze speciale reisvaccinatiedag kan men, op afspraak, gevaccineerd worden voor een reis naar eerdergenoemde landen. Uiteraard verstrekt de GGD daarbij de nodige informatie en beantwoordt zij vragen.

Korting

Wat de reisvaccinatiedag speciaal maakt is de korting die men op ieder consult krijgt! Op deze dag betaalt men slechts €10,00 p.p. voor het consult in plaats van € 20,50 p.p. Gezinnen betalen maximaal € 30,00 voor een consult voor 4 personen of meer. Dit is exclusief de kosten voor de vaccinaties!

Afhankelijk van de zorgverzekering kunnen de kosten voor het consult en de vaccinaties vergoed worden!

Meer informatie

Meer informatie vindt men op www.ggdhn.nl. Ook voor informatie of het maken van een afspraak kan men op werkdagen tussen 08.30-12.00 en 13.00-17.00 uur bellen met 088- 0100530 (Bron: GGD Hollands Noorden)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna