Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 22 mei 2014 Stem tot 31 mei 2014 online voor logo Texel 600 jaar stad

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Op woensdag 21 mei 2014 is de stemming van de logowedstrijd op de website van de gemeente Texel gestart. De jury selecteerde vier logo's waarop gestemd kan worden. Stemmen is tot 31 mei 2014 mogelijk.

Texel heeft op 26 maart 2015 600 jaar stadsrechten. Dit wil de gemeente vieren met leuke en bijzondere activiteiten, van, voor en door Texel en zijn gasten. In voorbereiding hierop organiseert de 'Stichting Texel 600 jaar stad i.o.'een logowedstrijd. Het winnende logo wordt gebruikt voor promotiedoeleinden tijdens het jubileum.

De wedstrijd

Er is gevraagd een logo te ontwikkelen dat gebruikt kan worden op vlaggen, posters, website en andere promotiematerialen. Het logo moet 'Texel 600 jaar stad' uitstralen. De logo's konden tot 25 april 2014 ingeleverd worden. Er zijn 11 logo's ingediend. Hieruit heeft de jury op 2 mei 2014 4 logo's geselecteerd waarop nu gestemd kan worden.

Online stemmen: hoe werkt dat?

Stemmen op de logowedstrijd kan via een website http://www.developtexel.nl/gemeentetexel/

Op deze website wordt uitgelegd hoe het stemmen werkt. Stemmen kan van woensdag 21 mei 2014 tot en met zaterdag 31 mei 2014.

Per IP adres kan 1 stem uitgebracht worden.

Uitslag stemming

De uitslag van de stemming wordt op maandag 2 juni 2014 bekend gemaakt via de website www.texel.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna