Cultuur, Sport & Recreatie: 23 mei 2014 College Hollands Kroon besluit tot eenmalige injectie onderhoudsbudget sportvelden

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Het college van burgemeester en wethouders van Hollands Kroon heeft besloten voor dit jaar eenmalig het budget voor het onderhoud van de grassportvelden in Hollands Kroon te verhogen met € 30.000,-.

Het college verwacht met deze eenmalige injectie de kwaliteit van de velden voldoende te waarborgen. De gemeenteraad en betrokken sportclubs zijn inmiddels door het college geïnformeerd over het besluit.

In 2013 is er structureel € 105.000,- bezuinigd op het onderhoud. Met het accommodatiebeleid in het achterhoofd maken de sportclubs zich zorgen over de kwaliteit van de velden. Mogelijk gaan in de toekomst de velden en bepaalde onderhoudstaken over van de gemeente naar de verenigingen. De eenmalige budgetverhoging is volgens het college voor beide partijen een goede tussenoplossing.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna