Cultuur, Sport & Recreatie: 17 juni 2014 Nieuwe toeristische website Hollands Kroon van start

bezoekhollandskroon logo Op donderdagavond 12 juni 2014 is een nieuwe toeristische website over de gemeente Hollands Kroon van start gegaan.

Gemeente Hollands Kroon heeft in 2013 het initiatief genomen om een gebiedsanalyse uit te laten voeren. De analyse geeft inzicht in de kwaliteiten en de potentie van het gebied voor vrijetijdsontwikkelingen, als basis voor de positionering en vermarkting van Hollands Kroon. Tevens is er een marketingactiviteitenplan opgestart. Dit is samen met de werkgroep Recreatie en Toerisme van de OFHK en VVV VVV Top van Holland gedaan.

bezoekhollandskroon.nl

De nieuwe website voor Hollands Kroon - www.bezoekhollandskroon.nl is een website waar alle recreatieve / toeristische bedrijven op staan, waar arrangementen onder de aandacht worden gebracht, verbindingen kunnen worden gemaakt en samenwerking tussen bedrijven wordt versterkt. Het resultaat is een wervende website, die aansluit op de wensen en behoeften van de huidige consument. De website informeert bezoekers en zet hen aan om Hollands Kroon daadwerkelijk te bezoeken.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna