Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 20 juni 2014 Den Helder gaat voor een mooie zomer met schone stranden

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Donderdag 19 juni 2014 gaven Kees Visser, wethouder Economische zaken, Helene van Zutphen, directeur van NederlandSchoon en Arnoud Ongerboer de Visser, director Corporate Affairs Japan Tobacco International, de officiële aftrap voor de zomercampagne 'Laat je peuk niet alleen; verzamel ze in de asbak’.

Doelstelling van deze peukenaanpak is om de bereidwilligheid van rokers om hun peuken op te ruimen te vergroten en de Nederlandse kuststrook schoon te houden.

Gemeente Den Helder en de strandondernemers zetten hoog in op een schoon strand.

“De afgelopen jaren heeft de gemeente samen met de SSN en de reddingsbrigade ervoor gezorgd dat het strand van Den Helder schoner en veiliger is geworden. Deze gezamenlijke inzet wordt nu versterkt door deze prachtige campagne”, aldus Kees Visser van gemeente Den Helder. “Een goede samenwerking tussen de SSN en de strandondernemers is daarbij cruciaal.”

In de zomer wordt het strand dagelijks gereinigd door middel van het legen van de vuilnisbakken. De parkeervoorzieningen, toegangswegen en het strand worden dagelijks gereinigd met een beachcleaner. Ook zorgen de paviljoens ervoor dat het strand rondom de paviljoens tiptop in orde is. In de aanpak betrekt men ook steeds meer het publiek bij de eigen schone stranden door samen op te roepen om te stemmen voor het schoonste strand en het beste en schoonste strandpaviljoen.

Meer informatie vindt u op www.laatjepeuknietalleen.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna